Изработка и дизайн на портал за Expert Service

mxvfhj2f5p18f4m28jnxjygg3dm88kkjhec3nep1o5srlf18v7.jpg

За клиента

Expert Service сертифициран сервиз на автомобилните брандове КИА и Сузуки. Компанията предлага сервизни услуги, диагностика, гаранционо и извънгаранционо обслужване, ремонт, боядисване и други. 

Цел на проекта

Като експерти в своите области, Expert Service и Webest.eu обединиха усилия и за да създадът информационен портал с дизайнерски вид за клиентите на сервизната компания. Уеб сайтът има за цел да представи услугите на компанията, както и бързо да насочва потенциалния клиент към форма за контакт.

Стратегия за изпълнение

За да изпълним заданието да създадем сайт, чрез който потребителят да получи детайлна информация за услугите, предоставяни от клиента, създадохме информативен уеб сайт с интуитивна навигация и приятен дизайн. Порталът осигурява бърз достъп за контакт на потребителя, като олеснява процеса по използване на предоставените услуги.

Резултат

Резултатът от проекта беше създаден и функциониращ уеб сайт, с интуитивен дизайн и лесна навигация за ползване. Технологиите, които използвахме в процеса на работа са:  HTML, CSS, Java Script.

Свържете се с нас!