Изработка и дизайн на уеб сайт за "Варна - Европейска младежка столица 2017"

sw3fbb34vr00rcem49ac9zbfx4ogh1q0ohnq2x94kmhany0b59.jpg

За клиента

Сдружение "Варна - Европейска младежка столица 2017" е създадено за популяризирането и провеждането на младежки събития. То осъществява и редица други дейности свързани със спечелената титла на Варна за Европейска младежка столица.

Цел на проекта

Целта на сдружение "Варна - Европейска младежка столица 2017" беше да се създаде удобен и атрактивен интернет портал, с младежка визия, на който да бъдат поместени последните новини и събития, случващи се в град Варна.

Стратегия за изпълнение

За изпълнението на проекта, нашите специалисти наблегнаха на изчистената респонсив визия на уеб сайта, която цели да улесни потребителя в намирането на информация. За да спетитм време на хората, които се интересуват от най-интересните предложения интегрирахме един атрактивен слайдер с предстоящи събития и новини в града.

Резултат

След реализацията на проекта, сдружение „Варна – Европейска младежка столица 2017“ разполагаше с  привлекателен и интуитивен за ползване от потребителя уеб сайт. Използваните технологии при реализация на проекта са: HTML, CSS, Java Script, Joomla, VirtueMart.

Свържете се с нас!