Уеб дизайн и изработка на бизнес уеб сайт за Sunrise Gym Wellness Studio

9lljvph8x15fox81jol5rlc7zktlov23h4icixwbzqnnsfi0w2.jpg

Накратко за клиента

“Sunrise Gym Wellness Studio “e ексклузивен остров на удоволствието и безкрайния отдих в джунглата на големия град, разположен в най – екологично чистия район на Варна – Морската градина.  

Цел на проекта

Създателите  на „Sunrise Gym Wellness Studio“ ни представиха спортния център с това описание и поискаха от нас създаването на бизнес уеб сайт за спортния център, чрез който да успеят да отправят същото послание към своите потенциални клиенти. 

Стратегия за изпълнение

За да реализираме максималният потенциал на проекта, ние от Webest.eu трябваше да привлечем вниманието на потребителите и да ги задържим при посещението на бизнес уеб сайта на Sunrise Gym Wellness Studio. За тази цел заложихме на богато визуално съдържание от интериора и околността на на спорнтия център, което комбинирахме с подробна информационна част засягаща всеки един аспект, който би интересувал един потенциален клиент на спортния център. Освен това създадохме и галерия с висококачествен снимков материал, който да даде добра представа на потребителите за качеството, което Sunrise Gym Wellness Studio предлага.

Резултат

След приключване на проекта от Sunrise Gym Wellness Studio разполагаха с бизнес уеб сайт, който ангажира вниманието на потребителите и им предоставя подробна информация за услугите, материалната база и екипа в спортния център. След изграждането и популяризирането на бизнес сайта, посещенията в Sunrise Gym Wellness Studio на нови трениращи са се увеличили. Използвани технологии: Symphony, PHP, Ajax, MySQL, HTML, CSS, Java Script.

Свържете се с нас!