Уеб дизайн и изработка на уеб приложение за видео послания и поздрави за SpecialMessage2You 

qyu5dxr5hz6i1jvcpabw1nogk04078p9orcswtq31drb1tnpo1.jpg

Накратко за клиента

SpecialMessage2You e онлайн система за изпращане на специални поздравителни адреси.

Цел на проекта

От SpecialMessage2You ни потърсиха за изработката на уеб приложене за видео послания и поздрави, чрез което да реализират и разпространят своята услуга сред потребителите. Ние от Webest.eu харесахме концепцията и нестандартната идея и започнахме работа по проекта.

Стратегия за изпълнение

За да се справим с възложения проект и да се съобразим с желанието на клиента, ние дадохме пълна свобода на действие на потребителите на SpecialMessage2You. Имплементирахме в приложението три основни начина за отправяне на поздрав – чрез изпращане на снимка, видео или текст. Включихме възможността за добавянето на разнообразни ефекти към всеки тип поздрав, които да го направят по-разнообразен и по-персонализиран за конкретния потребител. 

Резултат

След приключване на работата ни по проекта от SpecialMessage2You разполагаха с атрактивно уеб приложение, което да преодстави на потребителите възможността да изпратят специално персонализирано послание на любимите си хора. Използвани технологии: Symphony, PHP, Ajax, MySQL, HTML, CSS, Java Script.

Свържете се с нас!