Уеб дизайн и изработка на уеб електронен магазин  за Silvero-Goldini

rm2mi17vl5w7h9yqnnqt6zvwlbmescv8qm180vmg4rt5ify00z.jpg

Накратко за клиента

Silvero-Goldini e български магазин за бижута.

Цел на проекта

Специалистите в областта на бижутата и скъпоценните камъни Silvero-Goldini потърсиха нашите услуги за изграждане на уеб електронен магазин за бижута, чрез който да разширят дейността на фирмата си и да увеличат ръста на продажбите. Ние от Webest.eu с радост приехме поставената задача и се заехме да създадем за тях бижуто на електронните магазини.

Стратегия за изпълнение

За да се справим с поставената цел по най-добрият начин съобразихме структурата на елементите в електронния магазин с удобството на потребителите. На централно място разположихме секция с детайлна снимкова и описателна информация за всеки избран артикул, която да информира потребителя до най-малката подробност за евентуалната му покупка. За да направим търсенето по-удобно и интуитивно разлделихме наличните артикули в три секции: според типа бижу, според вида на скъпоценния камък и според ценовия диапазон, в който се намира даденият артикул. По този начин улеснихме потребителите изключително много в намирането на най-добрата и достъпна за тях оферта.

uj5gzqzfz8vhvn6qdexiaonfx0p8ym8k1r2tjljmi02fy28mno.jpg

Резултат

След приключване на проекта от Silvero-Goldini разполагаха с електронен магазин, който значително опрости търсенето на бижута  даде удобство на потребители те при пазаруване. Благодарение на неговото изграждане продажбите на Silvero-Goldini отчетоха ръст. Използваните технологии в процеса на работа са: Symphony, PHP, MySQL, HTML, CSS, Java Script, Ajax, XML

Свържете се с нас!