Уеб дизайн и изработка на портал за недвижими имоти за RealBgEstate

jmg3x4dhz7v32sfdbczg88td27en8gr6qt8mvyht57gfawyrdd.jpg

Накратко за клиента

RealBgEstate е компания, която предлага на своите клиенти пълен пакет от посреднически, консултантски и юридически услуги при закупуване или продажба на недвижимия имот.

Цел на проекта

RealBgEstate ни наеха със задачата да проектираме и изградим портал за недвижими имоти, който да тартегира представителите на чуждестранните пазари у нас. Целта ни беше да направим портал за недвижими имоти, който да предлага максимално удобство за ползване при избора на имот за покупка за всяка отделна целева аудитория.  Изборът на имот за покупка е важно решение и ние от Webest.eu искахме да улесним максимално процеса за клиентите на RealBgEstate.

Стратегия за изпълнение

За да се правим с поставената задача ние решихме да се фокусираме  върху предлагането на недвижимите имоти, като добавим и полезна информация, която съпътства подробностите и проблемите около покупката на всяка една недвижима собственост.  Добавихме разширена опция за търсене на имоти за потребителите.  

kfpb0b1lgxkx1dtq9gwla2hthyymvicmxt6nhh1owvoserfxwn.jpg

Резултат

След реализацията на проекта RealBgEstate разполагаше с портал за недвижими имоти, към който да насочва представители от различни страни, които да търсят  информация за възможностите за покупка на имот бързо, лесно и удобно. Използваните технологии в работния процес са: CakePHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript, Ajax, JSON.

Свържете се с нас!