Уеб дизайн и изработка на уеб сайт за BG Home

ckgysbq39z78y165vi7j29i7dk9hzmp7i588i2xwqfq6erpiir.jpg

Накратко за клиента

BG Home“ е компания, която предлага на своите клиенти пълен пакет от посреднически, консултантски и юридически услуги при закупуване, продажба или отдаване под наем, взимане под наем и управление на недвижимия имот.

Цел на проекта

BG Home“ ни наеха със задачата да проектираме и изградим портал за недвижими имоти, който да тартегира представителите на три пазара – българският, руският и този на Великобритания. Реализацията на подобен проект изисква добри познания за всеки един пазар на недвижими имоти поради различните предпочитания на клиентите от различните страни. Руските купувачи например са ориентирани към покупката на ваканционни, имоти край морето. Целта ни беше да направим портал за недвижими имоти, който да предлага максимално удобство за ползване при избора на имот за покупка за всяка отделна целева аудитория въпреки големите различия между тях.  Изборът на имот за покупка е важно решение и ние от Webest.eu искахме да улесним максимално процеса за клиентите на „BG Home“.

Стратегия за изпълнение

За да се правим с поставената задача ние решихме да се фокусираме не само върху предлагането на недвижимите имоти, но и да добавим полезна информация, която съпътства подробностите и проблемите около покупката на всяка една недвижима собственост.  За да улесним потребителите  при търсенето на правилното за тях жилище ние разделихме портала за недвижими имоти на различни секции, базирани на критерии като името и типа на населеното място,  конкретният вид на недвижимия имот, цената и други. Добавихме и разширена опция за търсене на имоти за потребителите.  Също така оформихме списък с най-новите и актуални предложения за продажба на имоти. И за удобство при планиране на огледите итенгрирахме и приставка към портала за недвижимите имоти, която показва прогнозата на времето. 

Резултат

След реализацията на проекта „BG Home“ разполагаше с портал за недвижими имоти, към който да насочва представители от три различни страни, които да търсят  информация за възможностите за покупка на имот бързо, лесно и удобно. Използваните технологии в работния процес са: CakePHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript, Ajax, JSON.

Свържете се с нас!