Уеб дизайн и изработка на уеб базирана политическа медия за Parlament.bg

6vwop3fdl78rz8diwyefbpmhmiqf4lmitmq1l2x8atnhe2aq6v.jpg

Накратко за клиента

Parlament.bg e българска електронна политическа медия.

Цел на проекта

Създателите на медията Parlament.bg се свързаха с нас и ни възложиха задачата да изградим уеб сайт, подходящ за базирането на политическата медия. Ние от Webest.eu харесахме представената концепция и приехме работата по проекта.

Стратегия за изпълнение

За да създадем максимална приемственост на уеб сайта с традиционните медии, ние оформихме дизайна и структурирахме информационните секции на уеб сайта за Parlament.bg по подобие на традиционно печатно издание. За да направим уеб сайта по-удобен за използване от потребителите разделихме новините на уеб сайта по информационни секции, свързани със съответните партии. Така от Parlament.bg нямаше да загубят от своите читатели, които случайно са попаднали на новина за друга политическа сила, която опонира на тази, която те подкрепят. Създадохме и форум, в който читателите да могат да дискутират и коментират теми свързани с политиката и проблемите на страната.

mwg5ynwh3m14yqy4vujyji0sxx77vp8t6z5f9gzppy2qslfxqf.jpg

Резултат

След реализацията на проекта от Parlament.bg разполагаха с уеб базирана политическа медия, която да предложи на потребителите приятен дизайн и добра функционалност и място, където могат да споделят своите виждания за политическата ситуация в страната. Използвана технология: HTML, CSS, Java Script, WordPress.

 

Свържете се с нас!