Плати-при-клик кампания, cъздаване и изпълнение на стратегия за маркетинг в социалните мрежи за Вода Kangen 

nyn7ab38fdilkjaxrgdkgn2pjq4a10ffat2fotay7qtu5bhavr.jpg

Накратко за клиента

Канген вода е богата на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие. Тя много добре хидратира, алкализира и пречиства организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества. Хората, които пият Kangen вода, след няколко дни чувстват прилив на енергия, защото кръвта се пречиства и в нея започва да тече голямо количество кислород, необходимо за всички клетки. Също така се неутрализира киселинността в организма.

Цел на проекта

Представители на фирмата се свързаха с Webest.eu и ни възложиха задачата за реализиране на плати-при-клик кампания и създаването, планирането и реализирането на стратегия за маркетигнг в социалните мрежи. 

Стратегия за изпълнение

Ние планирахме и създадохме стратегия за маркетинг в социалните мрежи, която да популяризира марката сред потребителите и да покаже полезните страни на водата Kangen и това какви болести лекува тя.  Паралелно с това стартирахме и плати-при-клик кампанията. 

mgzs1tkcce2g72vihgfcmxet5hrnz6torh0gyvcczdirkswe9l.jpg

Резултат

Нашите методи дадоха резултат в увеличението на броя на хора, които започнаха да употребяват вода Kangen в България, което от своя  страна доведе до увеличение на продажбите на дистрибуторите на водата за България. 

Свържете се с нас!