Плати-при-клик кампания, Маркетинг в социалните мрежи за Insight Seminars България

ilhmy6hdoplzky47a7hjjhvacg4o1khqdl2z5mf02nr8hfejkv.jpg

Накратко за клиента

От основаването си през януари 1978 г., семинарите Инсайт са докоснали живота на повече от 1 милион души на възраст от 6 до 96 г. по целия свят, помагайки им да живеят по-пълноценен, здравословен и щастлив живот. Днес Инсайт е независима образователна организация, която предлага семинари за възрастни, тийнейджъри и бизнес професионалисти в много страни по света. В момента семинари се провеждат в САЩ, Обединеното кралство, България, Франция, Германия, Гърция, Канада, Русия, Украйна, Испания, Израел, Южна и Централна Америка, Мексико, Карибския басейн, Пуерто Рико, Африка и Австралия.

Цел на проекта


Във връзка със своята дейност в България,
Insight Seminars наеха услугите на Webest.eu за реализирането на плати-при-клик кампания и маркетинг в социалните мрежи. 

Стратегия за изпълнение

Ние от webest.eu планирахме и създадохме плати-при-клик кампания и планирахме и кампания насочена към потребителите в социалните мрежи като за максимален ефект пуснахме и двете кампании едновременно.  

fb0zlo6t7ppjgqkr65q59hhkituo2hnxk123dy9c67tsaw6i57.jpg

Резултат

Нашата работа доведе до увеличение на почитателите на Insight Seminars България онлайн и до ръст в посетителите на техните семинари. 

Свържете се с нас!