Уеб дизайн и изработка на портал за недвижими имоти за GURU Consult Group

pqotgdrjiir4q34v0mu158r6x29c8jcc3nxot90frj7d0lb6mk.jpg

Накратко за клиента

GURU Cosult Group  e компания, която предлага услуги на руски граждани в областта на покупката  на недвижими имоти на българския пазар, юридически услуги и съдейства с обработка на документи при преместване на руските граждани в България. 

Цел на проекта

Компанията потърси услугите на Webest.eu за дизайна и изграждането на портал за недвижими имоти, който да помогне на GURU Cosult Group да затвърди имиджа си на качествен партньор и помощник на руските граждани при покупка на имот в България. 

Стратегия за изпълнение

Екипът на Webest.eu се възползва от  вече натрупанияте познания за руските клиенти на пазара на недвижими имоти и така създадохме един портал за недвижими имоти, който да е удобен за изпозлване и да е съобразен с желанията и интересите на целевата аудитория на GURU Cosult Group. При реализирането на проекта заложихме на комбинацията от качествено визуално съдържание и полезна информация, свързана с имота. Добавихме към всяка обява богата фото галерия на имота, изведохме неговите главни особености в описанието и означихме разстоянието, на което се намира имотът спрямо най-бизкия голям град, летище и плажна ивица. За удобство при търсенето имплементирахме търсачка за недвижими имоти, която осигурява детайлно търсене до най-малките подробности за даден имот. Добавихме и инфомрационни секции за другите услуги, които GURU Cosult Group предлагат на своите клиенти. 

9xpbeeiv05wmwlbzkzyeltjxd5s51p7peeab1fj6we0n3shwyq.jpg

Резултат

След реализацията на проекта, GURU Cosult Group разполагаха с привлекателен за потребителя портал за недвижими имоти, чиято функционалност е съобразена с предпочитанията на целевата аудитория на компанията. Изпозлваните технологии при реализацията на проекта са: CakePHP, MySQL, HTML, CSS, Java Script,  Ajax, JSON.

Свържете се с нас!