Уеб дизайн и изработка на онлайн аукцион за GSM Bidder.

shybh3ti0l0rvcn75g08rr69yv3oqadn2nhp6yk0f86zxi13ew.jpg

Накратко за клиента

GSM Bidder e онлайн акцуон за продажба на мобилни телефони.

Цел на проекта

От GSM Bidder се свързаха с нас относно възможността за изграждане и дизайн на онлайн аукционн за мобилни телефони без фиксирани цени, в който потребителите да наддават за определени модели мобилни телефони и да ги закупуват на цена много по-ниска от тази, която биха платили в брой. Ние от Webest.eu харесахме идеята и с удоволствие приехме да работим по проекта. 

Стратегия за изпълнение

Познавайки модела на повечето онлайн аукциони, ние от Webest.eu решихме да приложим най-добрите практики, които те прилагат и да добавим няколко индивидуални решения, които да улеснят потребителите на сайта на GSM Bidder. Създадохме индивидуален профил за всеки потребител, от който той може да следи кои са активните наддавания в момента, да получи информация за това какви търгове предстоят и такава за вече изтеклите търгове. Добавихме информационни секции с често задавани въпроси и с указания за това как потребителите да участват в аукционите и да наддават за мобилните телефони, които им представляват интерес. За още по-голямо улеснение създадохме списък с визуални елементи на всеки един от активните търгове и добавихме удобна лента с всички предстоящи търгове, по която потребителите да се ориентират за какво ще могат да наддават и след колко време. Също така, за да привлечем по-лесно потребителския интерес добавихме и точна информация колко пари са спестили хората от пазарната цена на мобилния телефон като са наддавали за него в GSM Bidder.

nbnkjrlzsuckja12sagaybkqpgihmpws5uwxcwme0kpxcmb2pc.jpg

Резултат

След реализацията на проекта от GSM Bidder разполагаха с добре фунциониращ и опростен за изпозлване от потребителя онлайн аукцион, който отговаря на всички изиксвания както на клиента, така и на ползващите го потребители. Използвани технологии в работния процес: PHP, MySQL, HTML, CSS, Java Script, Ajax, XML.

Свържете се с нас!