Уеб дизайн и изработка на Facebook базирана платформа за електронна търговия за Get a mall.

82jbf14m5g41k5ws6wvs81tfvil0p38atvof2ae5q0lqp9o16b.jpg

Накратко за клиента

Get A Mall е платфма за електронна търговия във Facebook, която може да бъде интегрирана във всяка Facebook страница. Get A Mall е уникален по рода си електронен магазин, който е лесен за ползване както от търговеца, така и от потребителите. 

Цел на проекта

Специалистите от Get A Mall се обърнаха към Webest.eu за дизайна и създаването на Facebook базирана платформа за електронна търговия за всички клиенти на Get A Mall.

Стратегия за изпълнение

За реализацията на този проект, ние решихме да интегрираме във Facebook базираната платформа за електронна търговия някои от успешните практики, които сме прилагали при изграждането на онлайн магазини за електронна търговия. Цветовете и дизайнът на платфомата бяха съобразени с цветовете на бранда и интефейса на презентационния бизнес уеб сайт на Get A Mall. Създадохме платофрмата максимално удобна за всички потребители като я направихме многоезична и разделихме различните продукти по удобни категории, а за намерените резултати интегрирахме атрактивни списъци, показващи визуално продукта и неговата наличност още в списъка с резултати. 

nzk32h8cy2gounjuiyim4000bsrq2myh33tllsxoblojva6963.jpg

Резултат

След нашата намеса Get A Mall разполагаха с Facebook базирана платформа за електронна търговия, която да е удобна за потребителите на всяка една марка без значение какъв вид продукти или услуги предлага. Изпозлваните технологии при реализацията на проекта са: Symphony, PHP, Facebook SDK, MySQL, Ajax, JSON, Open Graph, HTML, CSS, Java Script. 

Свържете се с нас!