Изграждане на стратегия за маркетинг в социалните мрежи; платен онлайн маркетинг в социалните мрежи; плати-при-клик кампания за Doors.bg

jyeoa8p43cgp8r670wpu04h31fwq6myi9d13ay7wptlm1wwtxc.jpg

Накратко за клиента

Doors-Bulgaria.com e магазин, който предлага богато разнообразие на различни видове врати. 

Цел на проекта

Oт Doors-Bulgaria.com се свързаха с Webest.eu и ни възложиха задачата да планираме и реализираме онлайн маркетинг стратегия за бранда, чрез която да запознаят повече потребители с услугите на фирмата и да увеличат броя на направените поръчки през уеб сайта на фирмата.

Стратегия за изпълнение

За да се справим с поставената задача, ние от Webest.eu планирахме и реализирахме три отделни кампании. Създадохме  и реализирахме стратегия за социалните мрежи, която имаше за цел да популяризира услугите на бранда сред потребителите и същевременно реализирахме две отделни плати –при-клик кампании – една в социалните мрежи и една в интернет пространството, които имаха за цел да насочат потребители търсещи услуги, като тези които Doors-Bulgaria.com и да ги насочи към уеб сайта на фирмата, откъдето да направят поръчка.

j675xksn2kpic26mvmna2vugmjq5nagwbfjrmseeg9mge8hsq6.jpg

Резултат

Благодарение на реализираните кампании от Doors-Bulgaria.com отчетоха ръст в поръчките през уеб сайта си и увеличиха феновете си в социалните мрежи сред предварително таргетирана аудитория.

Свържете се с нас!