Уеб дизайн и изработка на корпоративен блог за International Realty Group (IRG)

6leumf3tvzcm5e4oh1rg8t9yp4bf9j1fqufsp0mnwo7jkqohjj.jpg

Накратко за клиента

International Realty Group (IRG) е български сътрудник и представител на международният институт за проблеми по финансирането. 

Цел на проекта

Във връзка с упражняване на своята консултантска дейност и утвърждаване на имиджа на фирмата от International Realty Group (IRG) потърсиха услугите на Webest.eu за дизайна и изграждането на корпоративен блог с финансови съвети за потребителите. 

Стратегия за изпълнение

За да релизираме проекта по най-добрият възможен начин, ние от Webest.eu създадохме корпоративен блог, който да съчетава стилна бизнес визия с удобно оформено в разлчни секции съдържание. Темите са раделени в различни категории, така че да са най-достъпни за читателите и да ги ориентират най-правилно и бързо към търсеното от тях съдържание. Оставена е възможност за отправяне на запитване към International Realty Group (IRG) и възможност за записване за бюлетина им с новини.

zpgb64g101q2djyv1cnd6bq5kfb9n57mdlnlf7l52dy648p98o.jpg

Резултат

След нашата намеса International Realty Group (IRG) разполагаха с професионално изглеждащ корпоративен блог със съдържание, което е удобно структурирано по различни категории, съобразени с интересите на потребителите. Технологиите използвнаи в работния процес са: HTML, CSS, Java Script, WordPress.

Свържете се с нас!