Уеб дизайн и изработка на онлайн магазин за детски играчки за Играчки „БАРТ“

kwdi9vhmcdogkd5cfmnx2wsfdtw1tp3k4k6100g3vyvsjte59m.jpg

Накратко за клиента

Играчки „БАРТ“ са представител за България на компанията за играчки Hape”(Хейп). Играчките на фирмата са основно с образователна насоченост като не липсват и традиционните предложения за децата. 

Цел на проекта

Българският представител на един от лидерите в производството на играчки се нуждаеше от уеб дизайн и изграждане на онлайн магазин за българския пазар и се довери за това на специалистите от Webest.eu. Фирмата се нуждаеше от нов онлайн магазин, който да отговаря на стандарта поставен от проекта, който Webest.eu. създаде за техните партньори от играчки Hape”(Хейп).

 

Стратегия за изпълнение

При изпълнението на проекта бяха изпозлвани голяма част от методите на работа, заложени при дизайна и направата на онлайн магазина на играчки „Hape”(Хейп). Създадохме онлайн магазин, в който пазаруването е улеснено от голям на брой разнообразни категории по видове играчки и възраст на детето, които да улеснят родителите при пазаруването. Освен създаването на онлайн магазин за продуктите на фирмата, ние от  Webest.eu пуснахме плати-при-клик кампания и създадохме цялостна стратегия за маркетинг в социалните мрежи. 

Резултат

След реализацията на проекта играчки „БАРТ“ разполагаха с един атрактивен и привлекателен онлайн магазин, който улеснява потребителите при избиране и пазаруване от него. Технологиите, които използвахме в работния процес са: Symphony, PHP, Ajax, MySQL, HTML5, CSS3 и Java Script.

Свържете се с нас!