Уеб дизайн и изработка на бизнес сайт за Sportfish International

f1y4c475lahmf2kzylql69yjom9gvrlok6r8jsplsjkdndwamc.jpg

Накратко за клиента

Sportfish International“ е австралийска компания, която се занимава с бизнес посредничество при покупка и продажба на яхти.  Те са експерти по маркетинг и прилагат нетрадиционни методи за позициониране на своите продукти. 

Цел на проекта

Международните лидери в областта на търговията с яхти и спортният риболов „Sportfish International“ се свързаха с Webest.eu за дизайна и изработката на новият им бизнес сайт. Компанията искаше да възложи дизайна и направата на своят бизнес сайт на дигитална агенция,  чието име да отговаря на реномето на „Sportfish International“ и се обърнаха към нас.

Стратегия за изпълнение

При дизайна и изграждането на бизнес сайта, ние решихме да заложим на концепция със силно визуално съдържание, която да привлече вниманието на потребителите като интегрирахме динамичен фон  с висококачествена фотография. По желание на клиента акцента падна върху изображенията с луксони яхти като отделихме внимание и върху дейността на „Sportfish International“, която включва спортен риболов. Подходът на привличане на задържане на вниманието на потребителите чрез наличие на качествено визуално съдържание във всяка секция на бизне сайта доведе до чудесни резултати, защото посетителите са много по склонни да отделят внимание на предоставената информация, която съпътства визуалното съдържание. 

Резултат

Използвайки тази концепция за сайта на „Sportfish International“ ние успяхме да гарантираме, че посетителите на бизнес сайта ще са много по-информирани за услугите, които компанията предлага и ще са по-предразположени към вземане на решение за покупка. В процеса на работа използвахме следните технологии:  VamShop, CakePHP framework, AJAX, HTML 5, CSS 3, Javascript.

Свържете се с нас!