Уеб дизайн и изработка на бизнес сайт за Застрахователен брокер „Адмирал“

7d9cbwh99nz8h1celjh2lfvyifzrfr74e3oxzoxlw3geq5pzjq.jpg

Накратко за клиента

Застрахователен брокер „Адмирал“ е доказано име в сферата на застраховането със своите близо 50 хиляди клиенти,  11 милиона премиен приход и над  100 служители.

Цел на проекта

Застрахователен брокер „Адмирал“ имаше нужда от изграждането на бизнес сайт, който да предостави на техните клиенти удобство и комфорт при намирането на инфорамция, сравняването, избора и правенето на застраховка. Застрахователен брокер „Адмирал“ е доказано име в сферата на застраховането със своите близо 50 хиляди клиенти,  11 милиона премиен приход и над  100 служители. Като един от лидерите в областта си, екипът на „Адмирал“ потърси сигурност,  опит и качество при избора на партньор, който да изгради техния бизнес сайт. Именно затова те се спряха на услугите на Webest.eu.

 

  

Стратегия за изпълнение

Представитеите на застрахователен брокер „Адмирал“ искаха да предложат на своите потребители един стилен бизнес сайт, в който те свободно могат да сравнят различните оферти на застрахователните компании в удобни калкулатори по застраховки, както и да им предоставят възможността да се застраховат онлайн след направен избор. 

Резултат

При дизайна и изработката на бизнес сайта, ние от Webest.eu вложихме същото желание за удобство и сигурност, които представителите на застрахователния брокер желаеха да предоставят на своите клиенти. При изпълнението на поставената задача използвахме следните технологии: Symphony, PHP, Ajax, MySQL, HTML, CSS, Java Script.

Свържете се с нас!