Изработка на уеб сайт и оптимизация за pесторанти "Ola Taste of MED"

vdvyq4dmf0zjk5gg4vanydsezlsixhz7mh29f6dblhcnpeeyur.jpg

Накратко за клиента

Ресторант "Ola Taste of MED" предлага здравословна и вкусна алтернатива на традиционните заведения за бързо хранене. 

Цел на проекта

Целта, за която ресторант "Ola Taste of MED избра услугите на Webest.eu беше изграждането на уеб сайт, който по максимално добър начин да успее да представи уникалните характерни предимства, които веригата предлага на своите потребители както по отношение на средиземноморската кухня, така и по отношение на качественото обслужване и удобството с доставки до дома и офиса. Също така бе заложен акцент върху възможността за франчайз към веригата "Ola Taste of MED“. Малко след създаването на уебсайта клиентът се довери и на услугите ни за оптимизиране с цел по-висока позиция в SERP.

Стратегия за изпълнение

За да изпълним поставената задача, ние от Webest.eu създадохме уеб дизайн и изградихме уеб сайт, в който структурирахме най-важните акценти в атрактивен слайдер с висококачествено визуално съдържание и погрижихме цветовата гама използвана в сайта да отговаря на цветовете на бранда и интериора на ресторант „Ola Taste of MED&ldquo. Добавихме богато визуално съдържание, което обхваща всички категории ястия, на които гостите на ресторанта могат да се насладят. Също така създадохме атрактивно видео, чрез което да бъде промотирана услугата за доставка на храна до дома и офиса. Чрез on-page и off-page оптимизация осигурихме показването на сайта на първи позиции при търсене.

Резултат

Равносметката на нашата работа е създаването на един специалитет на уеб дизайна и на разработването на уеб сайтове. За тази онлайн кулинарен шедьовър използвахме следните съставки: Symphony, PHP, Ajax, MySQL, HTML5, CSS3 и щипка Java Script.

Свържете се с нас!