Уеб дизайн и изработка на информационен сайт за Мини футболен клуб Варна

qho3m0l1wscd4d18qkc5p31ksgpqaa4hku6xglds55kxkfye29.jpg

Накратко за клиента

МФК Варна е създаден с решение на ВОС на 02/10/2003 с името СК Пикадили. Носител е на четири купи на Бъглария и четири пъти е бил държавен шампион. 

Цел на проекта

Представители на футболния клуб потърсиха услугите на Webest.eu за изграждането на информационен сайт за всички фенове на клуба.

Стратегия за изпълнение

Вдъхновени от шамионския дух на МФК Варна, ние с удоволствие приехме работата по проекта. При създаването на информационния сайт за клуба се погрижихме визията на сайта да отговаря на емблемата и на цветовете на екипите на футболния клуб. Включихме подробна информация за последните резултати на отбора, за програмата на сезона и всички изиграни и предстоящи срещи, информация за отбора, историята, базата, пресцентъра, както и богата фотогалерия от мачовете на отбора. 

Резултат

След реализацията на проекта от МФК Варна разполагаха с информационен сайт за отбора, който да предоставя на феновете цялата необходима информация около отбора и неговото представяне в момента. Използвани технологии: Cake PHP, MySQL, Ajax, HTML, CSS, Java Script, Flash.

Свържете се с нас!