Уеб дизайн и изработка на бизнес сайт за Милкос Инженеринг

v7i9ek53ap12kkegqvsh6ojpcni5ehchg2d0kk33als865yzlj.jpg

Накратко за клиента

“Милкос Инженеринг” специализира своите услги в областта на строителството и ремонта на бизнес сгради, офиси и жилища. Компанията е създадена преди десет години и от тогава се налага на пазара като синоним на качество и професионализъм

Цел на проекта

Специалисите от “Милкос Инженеринг” търсиха партньор за изработката на техния бизнес сайт, който да им осигури същото високо качество, което те предоставят на своите клиенти. 

Стратегия за изпълнение

За да се справим по най-добрият начин с възложеният проект, при изграждането на бизнес сайта, ние заложихме на силно визуално съдържание на началната страница, чрез което да покажем на потребителите качеството и мащаба на работа на „Милкос Инженеринг“, като в различните секции включихме подробно информационно съдържание за услугите на фирмата, за наградите и референциите, които тя има, както и още полезна информация за потребителите. Всичко това е структурирано в отделни информационни секции, оформено в стилно меню, което допълва цялостната визуална гама на бизнес сайта.

Резултат

След реализацията на проекта от “Милкос Инженеринг” разполагаха с бизес сайт, който да привлече вниманието на потребителите с качеството и мащаба на проектите, реализирани от компанията и да ги информира за всички продукти и услуги, “Милкос Инженеринг” предлага. Използвана технология по време на работа: HTML, CSS,  Java Script, Joomla.

Свържете се с нас!