Уеб дизайн и изработка на уеб сайт за Ив Инвест Консулт

r797q6k0rqhm3m1xncpuxvf4qo439y45a3fatjatvya7atvp33.jpg

Накратко за клиента

Ив Инвест Консулте фирма за бизнес и финансово консултиране на физически лица и фирми, която предоставя услугите на личен финансов консултант на своите клиенти. 

Цел на проекта

Фирмата се обърна към услугите на Webest.eu за изработката на техният уеб сайт.

Стратегия за изпълнение

Ключът към успешната реализация на този проект, бе да успеем да пренесем приятелското отношение и доверието, което консултаните на Ив Инвест Консулт предоставят на своите клиенти и в уеб сайта на компанията. Така потребителите щяха да се почувстват по-сигурни и уверени в услугите, които компанията предлага. За да се справим с тази задача, ние от Webest.eu заложихме на стилна бизнес визия на уеб сайта и подбрахме информационното съдържание като разговор, при който консултантът се обръща директно към посетителя на уеб сайта сякаш разговаря с реален клиент лице в лице. Така гарнатирахме, че „Ив Инвест Консулт“ залага на персонално отношение към всеки потребител и затвърдихме доверието към компанията.

Резултат

След приключване на нашата работа „Ив Инвест Консулт“ разполагаше с уеб сайт със стилна корпоративна визия, който таргетираше потребителите чрез подбор на информация, насочена към индивидуалния потребител. Изпозлвани технологии: HTML, CSS, Java Script, Joomla. 

Свържете се с нас!