Надграждане на стратегия за маркетинг в социалните мрежи; разработване и имплемeнтиране на Facebook приложение; управление на профили в социалните канали

lod730lflynmihq146gy59gwxu72vkzui4r2hxkxkg1p2vd2s6.jpg

Накратко за клиента

Gym Palace Wellness Studio е първият и най-голям по рода си спортен център от типа "Wellness" във Варна. Отваря врати през 2005 година с уникална база, разположена на площ от 800 кв.м., и екип от млади, силно мотивирани хора, които успяват да превърнат центъра в най атрактивната дестинация, както за спорт и релакс, така и за социални контакти в града. 

Цел на проекта

Представителите на Gym Palace Wellness Studio наеха услугите на Webest.eu за надграждане на вече създадената стратегия за социалните мрежи. 

Стратегия за изпълнение

За да предложим качествено надграждане на една добре работеща стратегия в социалните мрежи, нашият екип първо трябваше да анализира какво още може да бъде направено за Gym Palace Wellness Studio и в каква насока е най-добре да бъдат насочени усилията ни на работа. След дискусия с екипа решихме да разработим и имплементираме Facebook приложение за фиррмата  и да предложим управление на профилите в социалните мрежи с цел по-добра интеракция с клиентите на Gym Palace Wellness Studio.

j5snjtvzdykt7nt7stbvqwpd60nx8l2r2dpkbqs8kl9d8jien8.jpg

Резултат

Резултатите от нашата работа доведоха до увеличение на броя посещения на хора в Gym Palace Wellness Studio и увеличаване на интеракцията с бранда с потребители в различните социални мрежи. Методите на работа, с които постингахме това са надграждане на стратегия за маркетинг в социалните мрежи; разработване и имплемeнтиране на Facebook приложение; управление на профили в социалните канали.

Свържете се с нас!