Дизайн и изработка на landing страница, платен онлайн маркетинг в социалните мрежи, плати-при-клик кампания

ypot1jfwrvge7nasjxt5z3kxw5fvsjz74jtz711gfl3634976g.jpg

Накратко за клиента

Gym Palace Wellness Studio е първият и най-голям по рода си спортен център от типа "Wellness" във Варна. Отваря врати през 2005 година с уникална база, разположена на площ от 800 кв.м., и екип от млади, силно мотивирани хора, които успяват да превърнат центъра в най атрактивната дестинация, както за спорт и релакс, така и за социални контакти в града. 

Цел на проекта

Представителите на Gym Palace Wellness Studio наеха услугите на Webest.eu за създаване и изработка на landing страница и платена реклама в социалните мрежи и плати-при-клик кампания, които да увеличат популярността на бранда сред потребителите. 

Стратегия за изпълнение

За да реализираме проекта, възложен ни от Gym Palace Wellness Studiо по най-добрия възможен начин, ние решихме да заложим на landing страница, чието визуално съдържание само по себе си подтивка потребителя да посети спортния център. След дизайна и изработката на страницата, ние от Webest.eu планирахме и реализирахме едновременно платена кампания в социалните мрежи и плати-при-клик кампания, чрез които да популяризираме Gym Palace Wellness Studio сред предварително таргетирана аудитория. 

ngt4glzgq5amhcpxvk3i004r2lrm5ggnr6sty01iglbf2s4i0w.jpg

Резултат

След създаването на landing страницата и приключването на реализираните рекламни кампании, Gym Palace Wellness Studio разполагаха с голям брой нови фенове в социалните мрежи и отчетоха ръст на продадените абонаментни карти за спортния център.

Свържете се с нас!