Pазработване на стратегия за маркетинг в социалните мрежи; разработване и имплемeнтиранe на Facebook приложение; управление на профили в социалните канали.

xk5q91q3mzy9h70ds9s0vgwukrw6my43r063nelukkrzo78ayq.jpg

Накратко за клиента

Gym Palace Wellness Studio е първият и най-голям по рода си спортен център от типа "Wellness" във Варна. Отваря врати през 2005 година с уникална база, разположена на площ от 800 кв.м., и екип от млади, силно мотивирани хора, които успяват да превърнат центъра в най атрактивната дестинация, както за спорт и релакс, така и за социални контакти в града. 

Цел на проекта

Представителите на Gym Palace Wellness Studio потърсиха  специалистите от Webest.eu за създаване на концепция за стратегия в социалните мрежи, която да доведе до увеличение на броя на посетителите на спортния център и да утвърди имиджа на бранда в социалните мрежи. 

Стратегия за изпълнение

За да се справим с поставената ни задача, ние от Webest.eu, решихме да създадем стратегия за макретинг в социалните мрежи, обвързана с разработването и имплементирането на Facebook приложение, в което да има състезание с награди, което да е с тематика, която подтиква потребителите към посещение на спортния център. Това в комбинацията от таргетиране на аудиторите чрез залагане на релевантно съдържание при управлението на профилите в социалните канали на Gym Palace Wellness Studio доведе до търсените от фирмата резултати.

fn1eietnzj6g4fqzkadz9lgs7ysie2dz4ogr238yevoz4v0z0j.jpg

Резултат

Нашата работа по проекта, възложен от Gym Palace Wellness Studio доведе до увеличение на броя на посещения в спортния център и до ръст на броя на феновете в социалните мрежи на Gym Palace Wellness Studio.

Свържете се с нас!