Уеб дизайн и изработка на интернет портал за HotelMap.bg

wugg4f3tk47l9sm5s50v3s5qkoqqwn2crhe4m2gx3yflrt5z9p.jpg

Накратко за клиента

HotelMap.bg е онлайн каталог, целящ директна онлайн връзка между хотела и най-подходящите туристи за конкретното място. Системата предлага възможност за изключително детайлно и разширено търсене, което да предостави на потребителите най-точните и релевантни решения на база на направеното от тях търсене. 

Цел на проекта

HotelMap.bg потърсиха Webest.eu за реализацията на своята концепция.
 

Стратегия за изпълнение

Нашият екип наистина хареса концепцията на HotelMap.bg  и приехме работата с голям ентусиазъм. За да реализираме проекта с всчките му уникални хареактеристики, така както от HotelMap.bg искаха и същевременно да го направим с удобен за използване от потребителите интерфейс, ние от Webest.eu заложихме на създаването на интерактивна карта, върху която потребителите да намират всички хотели, забележителности, заведения, магазини и събития, използвайки специално създадена търсачка с опции, включващи и най-дребният детайл на търсене. Създадохме един пълен справочник за туризма, по който всеки пътешественик може да планува своята почивка.

Резултат

След приключването на работата на Webest.eu по проекта, HotelMap.bg  разполагаха с туристически интернет портал, който съчетаваше по удобен за изпозлване от потребителите начин всички техни идеи и желания. Използвани технологии при проекта: Symphony, MySQL, Ajax, JSON, HTML, CSS, Java Script, Third party software – Google maps, API – OpenX API.

Свържете се с нас!